Rreth Nesh

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Tregtim i sigurt

TRADE.com është një emër marke që drejtohet nga Trade Capital Markets (TCM) Limited (ex. Leadcapital Markets Limited), i cili është i autorizuar dhe konform ligjeve nga Komisioni i Bonove dhe Këmbimit Valutor të Qipros, me numër liçense 227/14. Adresa e zyrave: Strovolos, 128 – 130 Limassol Avenue, Office 301, 3rd floor, CY 2015, Nikozia, Qipro.

TRADE.com ndjek direktiva strikte për sa i përket fondeve të klientëve, duke siguruar ruajtjen e tyre në bankat me reputacion të Kategorisë 1 dhe në çdo kohë të ndara nga fondet e vetë kompanisë. Për më tepër, TRADE.com ofron një Fond Kompensimi që do të mbrojë investimet dhe një standard të lartë shërbimi për manaxhimin e llogarisë për të shpjeguar të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me tregtimin dhe risqet.

 

Ambiciet e Tregtimit

TRADE.com ka krijuar një proces me 3 faza që tregtarët mund t'i bashkohen në cilindo nivel, bazuar në përvojën dhe ambiciet e tyre.

TRADE.com ka si synim që tregëtarët të arrijnë në nivelin më të lartë të ekspertizës

  • duke ofruar trajnim për tregtarët që të mësojnë metoda dhe strategji
  • duke bërë të aksesueshme në faqen e internetit për tregëtarët informacionet dhe analizat për vendimarrje të mirinformuar
  • duke ofruar platforma që sigurojnë një akses të sigurt drejt një game të gjerë asetesh dhe mbi 2,100 instrumenta për tu zgjedhur në WebTrader-in e Cosmos

Synimi është ofrimi i një trajnimi të klasit të lartë ashtu sikurse dhe informacion të zbatueshëm dhe në kohën e duhur për ngjarjet që ndikojnë në tregun global, por edhe akses në një gamë të gjerë produktesh trajnimi, që e bëjnë TRADE.com një nga faqet e internetit të pakta të tregëtimit me një ndalesë në këtë sektor.

Na kontaktoni sot për një konsultim

Platforma Tregtimi

Ofrojmë platformat e tregtimit të gjeneratës së re te TRADE.com, për t’ju përshtatur nevojave të klientit të cilat janë të aksesueshme nëpërmjet mjeteve më të volitshme – nëpërmjet shkarkimit dhe nga faqet e internetit, në tablet dhe celularë.

Platforma e të reja e TRADE.com, WebTrader i Cosmos, është e disponueshme vetëm për klientët e TRADE.com. WebTrader i Cosmos ka mbi 2,100 instrumenta të disponueshme për tregtim që ekzetuohen me shpejtësi në të gjitha porositë falë ndërfaqes së saj të cilën shumë tregtar e konsiderojnë nga më të lehtat për përdorim mes të tjerave tëkëtij sektori.

Reputacioni i platformës së tregtimit MT4, një tjetër platform e famshme e TRADE.com, paraprin vetveten duke qenë një nga platformat më të vlerësuara në industrinë e sotme. Gama e gjerë e instrumentave të disponueshëm në TRADE.com u siguron tregtarëve aftësinë për të investuar në një gamë të gjerë asetesh në të gjithë tregun global.

Më shumë mbi Platformat e Tregtimit