Crypto

Kriptomonedhat

Ashtu si forex, kriptomonedhat tregtohen me monedhat e tjera në çift, si psh Bitcoin me USD apo me Euro. TRADE.com ofron kriptomonedha duke përfshirë këtu Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash.

Tregtojeni, mos e blini

Nëse doni të përfshiheni në tendencat e kriptomonedhave, por nuk doni të blini para në kriptomonedha, CFD-të (Kontrata për Diferenca) mbeten një alternativë. Ju nuk blini asetin por tregtoni lëvizjen e kriptomonedhës teksa rritet apo dobësohet në tregun e paqëndrueshëm.

Tregu është vërtet i paqëndrueshëm pasi janë zhvilluar tekonologji të reja, shtetet adoptojnë apo edhe ndalojnë aksesin në këmbime valutore dhe investitorët kalojnë nga çifti tradicional i forex. Për shkak të paqëndrueshmërisë së lartë, tregtarëve u ofrohen lajme kryesore apo të plota nga TRADE.com në mënyrë që të jenë të përditësuar me ndryshimet e tregut. Platforma WebTrader e TRADE.com ofron gjithashtu Instrumentin e Tendencës së Tregtarëve dhe tregtimin gjatë fundjavave mbi kriptomonedhat për analizim, vazhdimësi dhe leverdi.

Key Information Document - CFDs on Cryptocurrencies.pdf

Kushtet e Tregtimit të TRADE.com: Kriptomonedhat

  • Tregtoni Bitcoin pasi të keni depozituar vetëm 100$
  • Vendosni një levë deri në 1:2*
  • Shpërndarje të ngushta, pa komisione
  • Tregtoni gjatë (blini) dhe shkurt (shisni) me asetet
  • Paqëndrueshmëri e lartë te kriptomonedhat
  • Kriptomonedha në TRADE.com përfshirë Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash
  • Tregtoni nga aplikacionet për kompjuter, tableta dhe celularë

* Leva vendoset sipas Politikës së Levës të Kompanisë
T&C-të zbatohen për leva të rregullueshme
Për arsye ndryshimesh teknike, çmimi për këtë CFD mund të ndryshojë nga çmimi i tregtimit të platformës.
Çmimi për çdo kriptomonedhë vjen si rezultat i çmimeve Ofertë dhe Kërko nga furnizuesi I likuiditetit i cili na e transmeton atë drejtëpërdrejtë nga Bursa. Nga këto çmime merret mesatarja dhe shpërndarja përkatëse rregullohet në bazë të kushteve të tregtimit për çdo instrument.
CFDs on cryptocurrencies are subject to a 7-days expiration. Trades that are continue to be open on the 7th Day shall be closed automatically between the hours of 7:30pm – 9pm GMT at any available price. We strongly recommend Clients close their positions prior to the expiration.

Kushtet e Tregtimit

InstrumentShpërndarjet për bërthamë (Default)Leva (deri në)Orët e tregtimit
BCHUSD50.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
Bitcoin120.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
BitcoinCashW20.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
BitcoinW90.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
Dash20.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
DashW10.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
Ethereum12.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
EthereumW5.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
Litecoin8.00 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00
LitecoinW1.50 (USD)1:2Sunday 21:00 - Monday 21:00

 

TRADE.com rezervon të drejtën, në gjykimin e saj të vetëm, të zgjerojë marzhet, të ulë efektin e levës, kontrollojë vlerat maksimale të urdhrave, si dhe të kufizojë ekspozimin total të klientit. TRADE.com rezervon të drejtën herë pas here të rrisë kërkesat për marzh përpara shpalljes së lajmeve nga kompanitë ose kur kushtet e tregut e kërkojnë një rritje të tillv. Pozicionet e hapura të klientëve mund të jenë subjekt i likujdimeve të detyruara dhe klienti mund të pësojë humbje të ndjeshme në rast të dështimit për të përmbushur këto kërkesa në kohë.

Ju lutem vini re që kompania mund të ndryshojë herë pas here normat e saj të rinovimit gjatë natës (overnight rollover) si rezultat i ndryshimeve në tregjet e kredisë.

Gjithashtu vini re: platforma MT4 llogarit rinovimet gjatë natës në 21:00 GMT dhe tarifa e saj debitohet apo kreditohet në dhe nga llogaria e tregtimit. Të mërkurën në 21:00 GMT, tarifat e rinovimit gjatë natës shumëfishohen me tre (x3) në mënyrë që të kompensojë fundjavën që po vjen.

InstrumentSpread (in pips) MT4Leverage (up to)* SIZE OF 1 LOT - MT4Trading Hours (GMT)
Bitcoin2401:210024h

* Raporti investimit është i vlerësuar dhe varet nga vlera në kohë reale e instrumentit. Raporti i investimit maksimal në dispozicion për të gjithë banorët polak është i kufizuar në 1:100. Kjo ndikon vetëm instrumentat për të cilat është treguar më lart një raport investimi maksimal prej më shumë se 1:100.

**Midis 16:00 GMT dhe 06:00 GMT, spread-I i këmbimeve të monedhës PLN mund të zgjerohen.

*** Ndërmjet 20:30 GMT dhe 06:00 GMT, përhapjet e dysheve NOK, SEK mund të zgjerohen.

Klikoni ketu për të parë listën e plotë të normave të tanishme të rinovimit gjatë natës (overnight rollover).

Ju lutem vini re që kompania mund të ndryshojë herë pas here normat e saj të rinovimit gjatë natës (overnight rollover) si rezultat i ndryshimeve në tregjet e kredisë.

Gjithashtu vini re: platforma MT4 llogarit rinovimet gjatë natës në 21:00 GMT dhe tarifa e saj debitohet apo kreditohet në dhe nga llogaria e tregtimit. Të mërkurën në 21:00 GMT, tarifat e rinovimit gjatë natës shumëfishohen me tre (x3) në mënyrë që të kompensojë fundjavën që po vjen.