Qendra Mësimore

Qendra Mësimore

Qendra Mësimore

Nga fillestaret deri te profesionalet, këto janë instrumentët mësimor kryesor më të avancuar që nevojiten për të përmirësuar dhe zgjeruar njohuritë tuaja mbi tregtimin; tri-pyetësori “si, kur dhe pse?”.

HAPNI NJË LLOGARI TË DREJTPËRDREJTË
office

Kursi për fillestarët

 • Hyrja në Tregtimin me Forex dhe instrumentat financiar
 • Themelet tregtare që çdo tregtar duhet të dijë
 • Mësoni strategjitë fituese të tregtarit profesional
 • Zgjidhni strategjinë që ju përshtatet
NISNI PUNËN PRAKTIKE
office

Puna praktike për MT4

 • Instalimi dhe Bazat e MT4
 • Përdorimi i Llojeve të Porosive
 • Dritarja e Porosive dhe Terminalit
 • Shtimi i Treguesve në Grafik
NISNI PUNËN PRAKTIKE
office

Instrumentat e Tregtimit

 • Përmbledhja e tregut të bursës
 • Të kuptuarit e rëndësisë për inteligjencën emocionale teksa tregtoni
 • Rregullat më të rëndësishëm për manaxhimin e kapitalit
 • Si të zotëroni analizat teknike dhe ato të tregut
NISNI PUNËN PRAKTIKE
office

Strategjitë e Tregtimit

 • Strategjitë Fillestare
 • Strategjitë e Avancuara
 • Treguesi ekskluziv i zhvilluar nga ekspertët
 • Mësoni si të përshtatni strategjitë për instrumentët e shumfishtë
NISNI PUNËN PRAKTIKE
office

Libri elektronik për Forex

 • Sjellja dhe psikologjia e tregtarve
 • Konceptet dhe kushtet thelbësore
 • Si përdoren instrumentat e tregtimit
 • Mësoni si dhe kur të tregtoni
NISNI PUNËN PRAKTIKE