Indices

Indices

Indices

Si një trëguës ose matës i kompanive me performancë më të lartë në një zonë apo industri të caktuar, një indeks do të ndikohet nga suksesi i cdo biznesi dhe suksesi i grupit ku bën pjesë. Tek TRADE.com indekset tregtohen si CFD dhe maten kundrejt një segmenti të indekseve më të mira në tregun e Kapitalit/Aksioneve.

Vlera e një indeksi, ose masa e ndryshimit, varet nga shumë faktorë si produktiviteti I kompanisë, cmimet dhe punësimi. Kur tregtohen indekse si CFD, një tregtar do të shikojë për volatilitetin e indekseve të preferuara bazuar mbi vendodhjen apo industrinë kundrejt indekseve të tjera. TRADE.com do të ndihmojë duke mbledhur lajme dhe analiza për marrjen e vendimeve.

Key Information Document - CFDs on Indices.pdf

KUSHTET E TREGUT TRADE.com: Indekset

  • Tregto lëvizjet mesatare të një Burse
  • 26 indekse globale kryesore që mbulojnë pjesën më të madhe të rajoneve ekonomike
  • 24 orë në ditë, 5 ditë në javë
  • Levë financiare nga 1:5 deri në 1:200*
  • Spread-e të ngushta

* Leva vendoset sipas Politikës së Levës të Kompanisë
T&C-të zbatohen për leva të rregullueshme
Për arsye ndryshimesh teknike, çmimi për këtë CFD mund të ndryshojë nga çmimi i tregtimit të platformës.

Trading Conditions

InstrumentPambukLeva (deri në)Orët e tregtimit
Amsterdam250.20 (EUR)1:152Monday 06:01 - Monday 19:59
Australia2004.00 (AUD)1:200Sunday 22:52 - Monday 05:30
China5020.00 (USD)1:20Monday 01:05 - Monday 08:30
DollarIndex0.05 (USD)1:200Monday 00:05 - Monday 20:55
Europe502.00 (EUR)1:150Monday 06:01 - Monday 19:59
France403.50 (EUR)1:150Monday 06:01 - Monday 19:59
Germany304.00 (EUR)1:200Sunday 22:05 - Monday 19:59
HongKong4510.00 (HKD)1:100Monday 01:16 - Monday 04:00
India506.00 (USD)1:50Monday 01:05 - Monday 10:00
Italy4012.00 (EUR)1:150Monday 07:01 - Monday 15:40
JAPAN22515.00 (JPY)1:152Sunday 22:05 - Monday 20:55
MSCITaiwan0.20 (USD)1:50Monday 00:50 - Monday 05:40
Norway202.00 (NOK)1:50Monday 07:05 - Monday 14:15
Poland203.00 (PLN)1:100Monday 06:51 - Monday 14:49
Spain3510.00 (EUR)1:150Monday 07:05 - Monday 17:55
SWEDEN302.50 (SEK)1:100Monday 07:05 - Monday 15:25
Swiss206.00 (CHF)1:152Monday 06:05 - Monday 19:55
TECH1002.00 (USD)1:200Sunday 22:01 - Monday 20:15
UK1002.00 (GBP)1:150Monday 07:01 - Monday 19:59
USA20001.00 (USD)1:200Sunday 22:01 - Monday 20:15
USA306.00 (USD)1:200Sunday 22:01 - Monday 20:15
USA5001.00 (USD)1:200Sunday 22:01 - Monday 20:15
VIXX0.10 (USD)1:10Sunday 22:01 - Monday 20:10

* Leva vlerësohet dhe varet nga vlera në kohë reale e instrumentit.

InstrumentPambuk MT4Leva (deri në)* Orët e tregtimit(GMT)
S&P 500 (USA500)1 (USD)1:20022:01 - 20:15
DJ 30 (USA30)6 (USD)1:20022:01 - 20:10
NASDAQ 100 (USTECH100)2 (USD)1:20022:01 - 20:15
CAC 40 (France40)3.5 (EUR)1:20007:01 - 20:59
DAX 30 (Germany30)2 (EUR)1:20022:05 - 19:59
FTSE 100 (UK100)2 (GBP)1:20008:01 - 20:59
NIKKEI 225 (Japan225)15 (JPY)1:15122:05 - 20:55
Hang Seng (HongKong45)10 (HKD)1:10001:15 - 04:00, 05:02 - 08:30, 09:16 - 15:45
S&P / ASX 200 (Sydney200)4 (AUD)1:20022:52 - 05:30, 06:15 - 20:00
DJ EURO STOXX50 (Europe50)2 (EUR)1:20007:01 - 20:59
FTSE / MIB (Italy40)16 (EUR)1:15108:01 - 16:40
India505 (USD)1:5001:05 - 10:00
RUSSEL2000 -US small cap 2000 (USA2000)0.4 (USD)1:20022:05-20:10, 20:35-21:00
S&P/IBEX (Spain35)10 (EUR)1:10008:05 - 18:55
OMXS30 (Sweden30)2.5 (SEK)1:15108:01 - 16:25
AEX (Amsterdam25)0.25 (EUR)1:15007:02 - 20:59
SMI (Swiss20)6.00 (CHF)1:15107:05 - 20:55
MSCI (MSCITaiwan)0.20 (USD)1:10000:50 - 05:40, 06:50 - 14:50
VIX (VIXX)0.1 (USD)1:5013:31 - 20:10
USDX (DollarIndex)0.05 (USD)1:20000:05 - 20:55
FTSE China A50 Index Futures (China50)20 (USD)1:2001:05 - 08:30, 09:05 - 17:40

Once you open and/or close a trading position, we take our commission through the spread, which is the difference between the current Buy and Sell price. Due to market fluctuations the spread might vary. Leverage is estimated and depends on the real-time value of the instrument.

Please note that the company may change its overnight rollover rates from time to time as a result of changes in credit markets.

Click here to view a complete list of current overnight rollovers.

Also note: the MT4 platform calculates overnight rollover at 21:00 GMT and the rollover charge/credit is debited or credited to and from the trading account. On Wednesday at 21:00 GMT, overnight rollover fees are multiplied by three (x3) in order to compensate for the upcoming weekend.

Oraret e Tregtimit Oraret e Tregtimit

Oraret e tregtimit mund të variojnë nga instrumenti në instrument; ju lutem shihni tabelën e mësipërme për detaje..

Kushtet e Tregtimit Kushtet e Tregtimit

Me TRADE.com ju mund te tregtoni indekset globale nga kompjuteri i shtëpise suaj! Nga indekset popullore amerikane si Dow, Nasdaq dhe S&P tek Indekset më të mëdha Europiane si FTSE, CAC 40, DAX 30 deri tek të preferuarat e Lindjes së Largët si NIKKEI, Hang Seng dhe S&P/ASX 200.