Platformat

Platformat

Platformat e Tregtimit

Zgjedhja e dy platformave të disponueshme nga aparate celularë, kompjutera të lëvizshëm dhe zyre u ofron klientëve analiza thelbësore në përputhje me mjetet e tregtimit më të avancuar.

Rendimenti dhe shërbimi janë fjalët kyçe për platformat e TRADE.com, atje ku tregtarët mund të përdorin të famshmen MT4 apo risinë WebTrader, me më shumë se 2,100 mjete dhe sigurisht, këto platforma mund të përdoren nga
KUSHDO, KURDO dhe KUDO.

Hap llogari CFD

Këmbimi i Huaj i Tregtimit (Forex) dhe Kontratat për Diferenca (CFD-të) përmbajnë në kufirin e tyre një nivel të lartë risku. KLIKONI KËTU për të lexuar paralajmërimin e plotë të riskut.

WebTrader

Hyne online – kudo, kurdo – në llogarinë tuaj të sigurtë me TRADE.com, nëpërmjet kompjuterit, tablet dhe ndërfaqeve celulare pa qenë nevoja të shkarkoni ndonjë aplikim.

Më tepër mbi WebTrader

MetaTrader 4

Vetëm nëpërmjet shkarkimit të një aplikimi të thjeshtë, jeni gati per të hyrë në platformën MT4, shumë e fuqishme dhe intuitive ku mund të tregtoni një shumëllojshmëri asetesh në kompjuteri apo smartfonin tuaj.

Më tepër mbi MetaTrader