Spread bets and CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 71.36% of retail investor accounts lose money when trading spread bets and CFDs with this provider. You should consider whether you understand how spread bets and CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

MetaTrader 4

MetaTrader 4

TRADE.com MT4 Platform

Një nga platformat e tregtimit më të avancuara dhe më të njohura deri më sot

Hap llogari CFD Shkarko MT4 MT4 for Mac

MetaTrader

Nëpërmjet TRADE.com, ju mund të shkarkoni dhe të keni akses te MetaTrader MT4 që është një nga patformat me më shumë reputacion dhe të sigurta, e zgjedhur nga tregtarët e ditëve të sotme.


Planifioni për Leverdinë

Thjeshtësia e shkarkimit të këtij aplikacioni lokal në platformën e MT4 u jep tregtarëve akses të menjëhershëm në instrumentat e tregut global. Zgjedhja për përdorimin e MetaTrader lejon platformën MT4 të aksesohet si nga kompjuteri edhe nga aparatet celular; një kanal i leverdisshëm për tregtimi kurdo, kudo.

Përfitimet e MetaTrader të TRADE.com

  • E disponueshme për ndërfaqet e një kompjuteri por edhe celulari
  • MT4 ka treguar se është një nga platformat e ditëve të sotme më të njohura, më të provuara dhe më të testuara
  • Instrumenta të personalizimit për t’u marrë me strategji specifike
  • Akses në asete dhe produkte të shumta; Forex, CFD-të, Mallrat, Bonot, Treguesit dhe Bursat
  • Tregtim automatik, grafikë të çastit të ngulitur dhe njoftime mbi pozicionet e tregtimit
  • Kujdes ndaj Klientit 24 orë i hapur

Market Access

Në botën dinamike të tregjeve të luhatshëm, tregtarët mund të shikojnë në MT4 më shumë se 300 asete të disponueshëm, mund të shqyrtojnë mundësitë për të tregtuar dhe mund të vëzhgojnë rezultatet që shfaqen në kohë reale. Falë aksesit në asete dhe produkte të shumta si Forex, CFD-të, Mallrat, Bonot, Treguesit dhe Tregjet e së ardhmes, dhe aftësisë për të aplikuar ekzekutimet “me një klikim”, të ndalojnë apo kufizojnë porositë dhe instrumentave të personalizuar, tregtarët mund të zotërojnë strategjitë e çdo niveli.

 

Adresat e lidhjeve me Kujdesin ndaj Klientit

Teksa hyn në platformën e tregtimit, cilido klient i TRADE.com (përfshirë edhe ata që kanë Llogari për Provë) mund të ketë kontakt të menjëhershëm me manaxherët e llogarive të dedikuar për një konsulencë eksperte. Krahas programit edukativ të plotë të TRADE.com, të gjithë manaxherët tanë të llogarive njohin detajet e MetaTrader dhe ofrojnë trajnim mbi ndërlikimet e strategjive dhe instrumentave.

Instrumentë Profesional

Tregtimi automatik, grafitet e çastit të ngulitur dhe njoftimet mbi pozicionet e tregtimit janë vetëm një pjesë e vogël e instrumentëve të disponueshëm për përdoruesit e MT4. Për ata që janë ekspert në analizat dhe strategjitë e tregtimit, MetaTrader ofron sisteme strategjike dhe instrumentë personalizimi inovative teksa klientët përparojnë drejt niveleve më të avancuar të tregtimit.