Spread bets and CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 71.36% of retail investor accounts lose money when trading spread bets and CFDs with this provider. You should consider whether you understand how spread bets and CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

WebTrader i Cosmos

WebTrader i Cosmos

WebTrader i Cosmos

Tregtim në internet i sigurtë dhe fleksibël me më shumë se 2100 instrumentë

I disponueshëm në WebTrader-in e Cosmos vetëm nëpërmjet TRADE.com

FILLO TREGTO

Tregtimi me WebTrader-in e Cosmos

Si një program tërësisht funksional, i programuar nga ekspertët e fushës, u mor parasysh çdo nuancë e tregtimit për të siguruar një përvojë më shumë gjithëpërfshirëse me instrumentë të fuqishëm dhe lehtësisht të përdorueshëm, duke qenë në bërthamën e kësaj platforme superiore.

Me karakteristikat dhe mjetet më të avancuara, kontrolle intuitive dhe akses ditë-natë në tregun global, WebTrader i Cosmos është platforma e quajtur premium për TRADE.com


Tregtim shumë aktiv

WebTrader i Cosmos për TRADE.com punon në mënyrë perfekte në aparatët celular me sistem Android dhe iOS. E ndërtuar si një aplikacion i bazuar në faqe interneti dhe e aksesueshme nga aparatët celular, kjo është platforma që zgjidhet nga tregtarët në progres të cilët kanë nevojë për siguri dhe lëvizshmëri.

Përfitimet e WebTrader-it të Cosmos

  • Mbi 2,100 instrumentë në dispozicion
  • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur për një ekzekutim të shpejtë
  • Lundrim i Thjeshtë
  • Akses i përshtatshëm
  • Tregtim në Kub
  • Diagrama dhe Tregus të avancuar
  • Lajme Çasti të Përditësuar
  • Tregtim shumë aktiv
  • Akses i paçmuar në asistencën në rrjet nga ekspertët e manaxhimit të llogarisë 24/5

Lundrim i Thjeshtë

Tregtarët mund të gjejnë njëkohësisht mbi 2100 instrumenta duke përdorur si instrumentin e thjeshtë të kërkimit si duke shfletuar listën e kategorive të aseteve të klasit botëror. Duke parë çmimet në kohë reale, duke analizuar grafikun e aseteve ose duke kryer porosi, tregtimi i përdoruesve të WebTrader-it të Cosmos merr një avantazh të menjëhershëm të zmadhuar.

iApp
iApp

Tregtimi në Kub

Tregtimi në kub modernizon proçesin e tregtimit duke lejuar një rishikim të instrumentëve të shumtë dhe sigurimin për të përcaktuar çmimet e tyre dhe lëvizjen në një faqosje të thjeshtë.

Diagrama dhe Tregus të avancuar

Instrumentat e diagramave shumë profesionale dhe një listë e gjatë treguesish sigurojnë informacionin thelbësor mbi tendencat e tregut dhe u lejojnë tregtarëve të analizojnë drejtimin dhe luhatshmërinë e një aseti të caktuar. Të shfletuarit e lëvizjeve të një aseti apo studimi i hollësishëm i historikut të tij garantojnë informacionin dhe avantazhin në botën e tregtimit.

iApp

Lajme Çasti të Përditësuar

Përditësimet e shpeshta bëjnë që tregtarët të jenë të informuar në vazhdimësi mbi ngjarjet globale dhe lajmet që ndikojnë në treg. Bëni tregti në momentin që ndodh një ngjarje e rëndësishme dhe përfitoni nga paqëndrueshmëria e tregut teksa kjo e fundit shpërhapet.

iApp