Burimet

Burimet

Burimet

Mjetet më të mira të industrisë për të ndihmuar tregtarët në vendime dhe mundësi.

Hap llogari CFD

Lajmet e Tregut

Historitë e lajmeve kryesore nga burime të besueshme që përfshijnë të gjitha klasat e aseteve – mjetet e aksioneve, treguesve, mallrave, bonove dhe valutave, duke informuar mbi pozicionet e tregtimit përgjatë tërë ditës.

MË SHUMË

Perspektiva e Tregut

Para-seanca ditore e perspektivës në përditësime me video për t’ju mbajtur në koherencë teksa jeni duke përfituar nga mundësitë e ditës, në veçanti nga mjetet e zgjedhur te TRADE.com.

MË SHUMË

Qëndra Mësimore

Lejehyrje e lirë te mjetet më të mira të industrisë për të lejuar fillestarët dhe profesionistët të mësojnë dhe të përmirësojnë strategjitë dhe njohuritë e tregtimit për platformat dhe tregjet

MË SHUMË

Kalendari Ekonomik

Një kalendar me të gjitha raportet dhe ngjarjet e rëndësishme ekonomike nga e gjithë bota për të nxitur lëvizje në tregun e përditshëm dhe për të përditësuar orë pas ore vendimet e tregtimit.

MË SHUMË

Tregtimi Qëndror

Strategjitë e tregtimit dhe investimit janë tashmë të disponueshme për klientët e Artë (Gold) dhe Platinum (Platini) të TRADE.com nëpërmjet këtij plug-in të fuqishëm, duke ju pajisur me analiza dhe kërkime në shumë platforma.

MË SHUMË

Ju nevojitet ndihmë?   Kontaktoni Asistencën e TRADE.com

Ekipi miqësor i Kujdesit ndaj Klientit të TRADE.com është gjithnjë në gatishmëri për t’ju ndihmuar në çdo orar.

KONTAKT