Thjeshtimi i tregtimit

Tregtoni në Google, Apple, GBP/USD, EUR/GBP, Ar, FTSE, DAX. Mbi 2,100 CFD globale të tjera, përfshirë ketu aksionet e kanabisit.

Nisni Tregtimin

INSTRUMENTE TREGTIMI FALAS DHE LLOGARI PËR PRAKTIKË PREJ 10,000 €

Bashkohuni me miliona tregtarë në TRADE.com

Tregtoni në Asetet e Klasit Botëror
Mbi 2,100 instrumentë në tregun botëror financiar

Bursat

Bursat

Tregtoni kompaninë tuaj të preferuar

 Treguesit

Treguesit

Treguesit global që mbulojnë rajonet kryesore ekonomike

Forex

Forex

Tregu më likuid në botë

Crypto

Crypto

Tregtoni me kriptomonedhat

Mallrat

Mallrat

Mallra të fortë, të butë, metale dhe energjie

Kontratat

Kontratat

Bonde të vlefshme në stërlina, yeni, euro & dollar

ETFs

ETFs

WebTrader: Mbi 30 ETF

Resumen del mercado

Investoni me zgjuarsi me përmbledhje të përditshme para-sezonale

Meso me shume

Kalendar Ekonomik

Qëndro i informuar për lajmet e përditshme të tregut dhe të aktiviteteve

Meso me shume

Qëndra Trajnimit

Fitoni një njohuri të shëndoshë, e nevojshme për tregtim

Meso me shume

Grafik të avancuar

Grafik të avancuar Grafik të avancuar për të gjithë instrumentat

Meso me shume
Qëndra Trajnimit
Qëndroni në koherencë me ngjarjet më të fundit financiare në mbarë botën nëpërmjet Faqes sonë të dedikuar Kalendarit Ekonomik.
More
Lajme

Te TRADE.com nuk ofrojmë lajme në gjuhën tuaj.
Ju lutemi te klikoni këtu për lajmet në Anglisht.

Tregjet